QUI SOM?

Ribera Produccions és una entitat que va fundar-se l’any 2015 amb l’objectiu de créixer en l’àmbit de la televisió i, en concret, amb la rama d’entreteniment. Des de llavors i fins l’actualitat la productora ha desenvolupat formats per diverses televisions locals i autonòmiques fins al punt de fer un programa en directe de sis hores amb emissió multicanal.Si una cosa caracteritza a la nostra productora és l’equip que la conforma i la passió amb la que treballen cada detall perquè cada programa i cada segon tingui sentit i quedi polit.

Som més de 15 persones, cada una d’elles especialitzades en un aspecte concret de programes i serveis.

L’entreteniment és el nostre fort amb programes com l’Ebre Night Show, Et Recomano, la producció de les Campanades de Canal Terres de l’Ebre o esdeveniments com la gala dels premis Roger Awards.

Eduard Punset, Xavier Bertran, Ferran Aixalà, Anna Bertran, Irene Gellida, David Bagés, El Mafio, Lourdes Savarese o el mateix Pau de Ponts han passat pels programes d’entreteniment de més èxit d’aquesta productora.

Vam fundar Ribera Produccions l’any 2015 amb un únic objectiu: fer créixer la quota d’entreteniment a la pantalla de les televisions locals. Un objectiu assolit i molts serveis que oferir.

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square