Ribera Produccions renova la Junta de Govern amb nous propòsits

November 27, 2019

Ribera Produccions ha renovat l'equip de govern amb l'objectiu d’aconseguir nous propòsits de cara al 2020. Mentre que a l’última assemblea van entrar fins a sis socis nous, l’equip directiu el formen les següents persones:

 

  • Roger Font i Montornés, president i gerent

  • Lydia Beltri i Bagés, secretària i directora de continguts

  • Carles Térmens i Girona, tresorer i responsable de producció

 

La renovació va acompanyada dels nous objectius del 2020 on la junta, formada per persones dels extrems de les Terres de l’Ebre (Flix, Móra la Nova i La Sénia), executarà la producció de nous formats d’entreteniment i informació i s’adaptarà a les emissions amb HD a les que s’hauran de sotmetre totes les televisions que utilitzen freqüència de TDT.

 

El president, Roger Font, ja ha avançat que “treballarem amb un objectiu molt clar: la cooperativitat. I els motius crec que són clars. Haver-ho fet ha demostrat que som capaços d’arribar molt lluny. Ara mateix hem trobat el camí i la forma de caminar... només queda arribar a l’objectiu final”.

 

Carles Térmens, el tresorer, també destaca que “una de les premisses d’aquesta junta de govern de Ribera Produccions serà la transparència facilitant més informació als socis i fent un estudi de les inversions i les despeses. La idea que tenim és presentar uns pressupostos al màxim exhaustius possibles que s’hauran d’esperar a principis de l’any vinent doncs necessitem temps per preparar-los”.

 

Una de les qüestions que abordarà aquest equip de govern serà si es realitza una nova edició de La Marató dels Espectacles o també com es constituirà CAPTa, la Cooprativa Audiovisual de la Província de Tarragona.

 

Please reload

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square