Ribera Produccions tanca després de 10 anys de la seva fundació

Ribera Produccions ha posat fi a una etapa de 10 anys amb la última edició de La Marató dels Espectacles feta des de casa.


Així va anunicar-ho el seu fundador i president, Roger Font a través de les seves xarxes socials.

Una etapa d'evolució constant i d'aprenentatge on més de 55 persones de l'àmbit professional i amater de la comunicació a l'Ebre han passat per la productora per aportar-hi el seu grà d'arena i realitzar programes com els informatius, Ribera Ebre Televisió, Ebre Night Show, El Ciutadà, El Despertar de la Brújula... tocant tots els registres, des de la informació fins l'entreteniment passant per diversos idiomes (català, castellà i inglès).


Ribera Produccions posa el punt i final a l'etapa després de l'emissió de la segona edició de La Marató dels Espectacles, el programa que havia portat a la productora a l'èxit i la consolidació i gràcies a la qual els professionals que hi van treballar han pogut fer un salt en altres empreses professionals de l'àmbit de la comunicació.


Amb això, l'entitat posa el punt i final agraïnt la col·laboració i la confiança que li han fet també les administracions i el sector privat. Sobretot de l'Ajuntament de Móra la Nova, administració del poble on ha tingut sempre la seu aquesta entitat.
44 vistas

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square