La Marató dels Espectacles s'avança al 4 d'abril des de casa


La organització de La Marató dels Espectacles ha anunciat avui que el programa del 7 de juny queda suspès davant la incertesa de poder-lo desenvolupar i també per falta de contingut de les activitats que omplen el programa, que s’havien de realitzar aquests mesos, i que han quedat suspeses a conseqüència de l’Estat d’Alarma que està vivint actualment el país.

En aquest sentit, però, i amb la finalitat d’entretenir durant els dies de confinament, l’última edició de La Marató dels Espectacles es trasllada al 4 d’abril de 17h a 19h en directe des de les cases dels presentadors. Un programa que intentarà aproximar-se al màxim al que havia de ser La Marató en la seva escènica però que té una finalitat diferent: entretenir i intensificar el missatge #quedatacasa.

El programa el conduirà Marina Vallejo, Sandra Fortuño, Maria Domínguez i Roger Font i entrevistaran en directe diverses de les persones que havien de ser presents el 7 de juny. També s’estrenaran en exclusiva els videoclips i continguts previstos en el marc del programa.

42 vistas

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square