Ribera Produccions renova la Junta de Govern amb nous propòsits


Ribera Produccions ha renovat l'equip de govern amb l'objectiu d’aconseguir nous propòsits de cara al 2020. Mentre que a l’última assemblea van entrar fins a sis socis nous, l’equip directiu el formen les següents persones:

  • Roger Font i Montornés, president i gerent

  • Lydia Beltri i Bagés, secretària i directora de continguts

  • Carles Térmens i Girona, tresorer i responsable de producció

La renovació va acompanyada dels nous objectius del 2020 on la junta, formada per persones dels extrems de les Terres de l’Ebre (Flix, Móra la Nova i La Sénia), executarà la producció de nous formats d’entreteniment i informació i s’adaptarà a les emissions amb HD a les que s’hauran de sotmetre totes les televisions que utilitzen freqüència de TDT.

El president, Roger Font, ja ha avançat que “treballarem amb un objectiu molt clar: la cooperativitat. I els motius crec que són clars. Haver-ho fet ha demostrat que som capaços d’arribar molt lluny. Ara mateix hem trobat el camí i la forma de caminar... només queda arribar a l’objectiu final”.

Carles Térmens, el tresorer, també destaca que “una de les premisses d’aquesta junta de govern de Ribera Produccions serà la transparència facilitant més informació als socis i fent un estudi de les inversions i les despeses. La idea que tenim és presentar uns pressupostos al màxim exhaustius possibles que s’hauran d’esperar a principis de l’any vinent doncs necessitem temps per preparar-los”.

Una de les qüestions que abordarà aquest equip de govern serà si es realitza una nova edició de La Marató dels Espectacles o també com es constituirà CAPTa, la Cooprativa Audiovisual de la Província de Tarragona.


60 vistas

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square