Els diners de La Marató dels Espectacles serviran per crear la Cooperativa Audiovisual de la Provínc


El passat mes de juny un equip de 50 persones van fer realitat "La Marató dels Espectacles", el programa d'un projecte amb l'objectiu de donar impuls a la creativitat audiovisual de les Terres de l'Ebre. Després d'haver recaptat més de 3000€, la organització del programa i del projecte ja ha deliverat on destinarà els diners. Serà en una cooperativa audiovisual provincial amb empreses i particulars del món audiovisual i les rames que se'n deriven (maquillatge, vestuari, atrezzo, decorats i etcètera).

L'objectiu de la cooperativa és facilitar l'accés al mercat audiovisual aquells projectes que, per manca de finançament, no es desenvolupen. També, la creació de sinèrgies entre empreses i creadors audiovisuals i la cooperativitat.

A més de les avantatges de l'entitat, també es crearà una borsa de treball sota demanda dels associats. L'objectiu de la Cooperativa, que d'entrada operarà l'Associació Cultural Ribera Produccions, serà facilitar al màxim les tasques de producció i posarà a disposició tres persones que treballaran per aquest objectiu. Ribera Produccions cedirà els seus estudis i equips tèncics per al bon funcionament del projecte.

Les empreses que s'hi vulguin adherir poden fer-ho enviant un correu electrònic a riberaproduccions@gmail.com


33 vistas

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square