Més de 3000€ a la primera edició de La Marató dels Espectacles


La primera edició de La Marató dels Espectacles ha tancat la recaptació amb 3125€. Després de 6 mesos de comptes oberts per poder donar un impuls a la creativitat, durant els propers dos mesos el jurat es reunirà per deliverar en quins projectes presentats s'invertiran aquests diners.

Entre les propostes presentades hi ha un curt cinematogràfic, tres programes de televisió i un documental. Roger Font, president de l'Associació Ribera Produccions destacava que: després del recorregut que hem aconseguit amb la Marató, no només ens hem de quedar amb la xifra sinó amb les consciències que hem remogut parlant de l'estat dels audiovisuals a les Terres de l'Ebre. Hem aconseguit posar en valor els productes i ara caldrà estudiar molt bé les propostes per invertir en allò que realment pot arribar lluny".

I és que l'objectiu de La Marató dels Espectacles és donar un impuls a la creativitat a les Terres de l'Ebre. La organització agraeix la implicació del sector públic i privat i també l'esforç del teixit associatiu.


11 vistas

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square