Més de 3000 espectadors segueixen l'estrena online de "El Despertar de la Brújula"


Xifres esfereidores, igual que el contingut del programa. El passat 22 de juny van ser més de 3000 les persones que van decidir seguir en directe l'estrena de l'esperat "El despertar de la Brújula", el nou programa de Ribera Produccions que s'emet internacionalment i que té l'objectiu de difondre les investigacions que fa un equip humà sobre les paraciències i lo paranormal. Han tingut que passar 3 anys per estrenar aquest programa que condueix ara el senienc Carles Térmens i Lys Auriga.

Al primer programa es van poder seguir les conclusions i les bases d'investigació que van fer-se sobre el Poble Vell de Corbera d'Ebre. No serà, però, aquest l'últim programa dedicat a un dels pobles més misteriosos de l'estat espanyol. Durant les properes setmanes el facebook del programa desvetllarà els continguts de la propera entrega.


2 vistas

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square