6 hores en directe per donar un impuls a la creativitat audiovisual a les Terres de l’Ebre


Ribera Produccions ja ho té tot a punt per donar un impuls a la creativitat. Després de més de 6 mesos de preparatius i activitats, este diumenge a les 15h i fins les 21h el programa “La Marató dels Espectacles” donarà a conèixer les xifres de recaptació d’un dels projectes més ambiciosos del territori que té l’objectiu de donar un impuls a la creativitat audiovisual a les Terres de l’Ebre.

Seran 6 hores en directe que s’emetran, de manera simultània, per Canal Terres de l’Ebre i per diverses ràdios i televisions locals del territori. Presentat per Roger Font (Canal Terres de l’Ebre) i Marina Vallejo (Divinity), el programa entrevistarà a persones relacionades amb el món dels audiovisuals i espectacles com Josep Baubí, Josep Maria Arasa, Jordi Galo, Roberto Olivan, Francesc Pedret, Núria Caro, Alex de la Guia, Priscila Alegre, Oriol Gracià i Èric Esteban. Les entrevistes aniran seguides de connexions en directe des de Sant Carles de la Ràpita, Tortosa, el Perelló i Flix, municipis que han organitzat activitats per La Marató dels Espectacles el dia 2 de juny.

Durant les sis hores també hi haurà temps per l’entreteniment, la música i la cuina. Amb Olga Casanova es farà l’hora de berenar. Amb Miquel Rullo, Mel i Mató, Carlos Pérez, Adrià Cid, Griselda Fornós o l’Escola de Dansa Laura de Flix es gaudirà de música en directe a plató.

Albert Pagà o Susanna Cases també participaran a La Marató dels Espectacles d’una forma molt especial. Ho faran també molts periodistes del Grup l’Ebre que han participat amb els preparatius i amb les entrevistes i reportatges.

En total, un equip de més de 50 professionals de la comunicació faran possible un directe de 6 hores que dirigirà l’Anna Castellví i realitzaran Priscila Alegre i Carles Verge. També serà possible gràcies a la col·laboració d’ajuntaments i d’empreses que de manera desinteressada fan possible la logística del 2 de juny.


31 vistas

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square