El Despertar de la Brújula, el nou programa de Ribera Produccions


El Despertar de la Brújula ja té cares visibles. El presentador serà Carles Termens i la sensitiva, l'ebrenca Lys Auriga. Ells dos, juntament amb un equip de professionals de la productora i externs crearan aquest nou programa paranormal basat amb investigacions en l'àmbit nacional. Tot després de més de 4 anys de producció de continguts que veuran la llum molt aviat a través de Ribera Produccions en un programa que s'emetrà en directe i que comptarà amb grans experts de les ciències ocultes.

Més detalls sobre aquest programa els donaran les dues cares visibles el proper 2 de juny dins del programa "La Marató dels Espectacles". Serà llavors quan es desvetllaran més continguts i, segurament, es donarà a conèixer la data d'estrena.

Des del 2015 l'equip del programa ha voltat diversos punts de l'estat Espanyol per enregistrar diverses investigacions de les quals se'n extrauran conclusions en directe al programa. Un dels pobles ebrencs que forma part d'aquest format televisiu és Corbera d'Ebre, en concret el seu poble vell.


15 vistas

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square