L'Institut de l'Ebre prepara gairebé una desena d'activitats per La Marató dels Espectac


L'Institut de l'Ebre (Tortosa) ha preparat, per aquest divendres, diverses activitats per recaptar fons per La Marató dels Espectacles. Serà aquest divendres 12 d'abril i començaran a les 09.45 del matí. La primera proposta és un campionat de ginyot que es farà al bar. Es realitzaran activitats com el zumba a la sala Mestral o la Gimcana "FEM SALUT" al gimnàs. Per agafar forces, a les 11h tindrà lloc la xocolatada i també s'oferiran batuts saludables al pati. Tot seguit es farà un cinefòrum al saó d'actes. Per la tarda, ja per tancar la jornada, es farà el Concurs de l'Any a la sala d'actes que farà la cloenda de la marató d'activitats que han preparat des del centre educatiu.


5 vistas

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square