Marina Vallejo i Roger Font seran els presentadors de La Marató dels Espectacles


Els periodistes Marina Vallejo i Roger Font seran els encarregats de conduir el format televisiu de La Marató dels Espectacles, un programa de 6 hores en directe que es realitzarà des del plató 2 de Ribera Produccions. El programa s'emetrà per diverses televisions locals de les Terres de l'Ebre, entre les quals Canal Terres de l'Ebre. Començarà a les 15h i s'allargarà fins les 21h. Durant les sis hores el programa proposarà actuacions en directe, entrevistes, humor, entreteniment, cuina, connexions en directe des dels diversos punts del territori on s'estan fent activitats per la causa i també reportatge de les que ja s'han fet de manera prèvia. Per tot, Ribera Produccions ha creat un equip especial format per gairebé una trentena de professionals del sector audiovisual a Catalunya pel repte de les sis hores en directe. Entre les propostes de contingut destaquen l'estrena de la cançó de Griselda Fornos, la coreografia d'aquesta cançó i l'estrena del vídeoclip d'una versió de Thriller ambientada amb la causa del projecte. També la interpretació de música en directe de Miquel Rullo, Uri Plana, Roger Argemí... i entrevistes a Priscila Alegre, Josep Baubí, Josep Maria Arasa entre d'altres.


12 vistas

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square