Una caminada a Riba-roja d'Ebre enceta les activitats de La Marató dels Espectacles


L'Associació Figot Tour ha estat la primera entitat de fer una activitat en benefici del projecte "La Marató dels Espectacles'. Va ser aquest passat diumenge 27 de gener. A les 08.30h van concentar-se més d'una trentena de persones d'arreu de la comarca a la Plaça de l'Ajuntament de Riba-roja d'Ebre per fer un recorregut de 3 hores i mitja per conèixer "La pressa de la Matafosa", un nou recorregut on els participants també van portar a les seves mascotes. Durant la caminada, Ribera Produccions va enregistrar un reportatge que podrà veure's el dia 2 de juny a l'emissió del programa.

Aquí us deixem una galeria fotogràfica.


9 vistas

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square