La Marató dels Espectacles: un impuls a la creativitat audiovisual ebrenca


Després que l’Associació Cultural Ribera Produccions detectés la quantitat i la qualitat de talent audiovisual que hi ha a les Terres de l’Ebre i la falta de finançament per tirar endavant projectes vinguts d’aquestes persones, impulsaran una nova iniciativa que pretén acabar amb la barrera econòmica que obstaculitza la creativitat audiovisual. L’entitat ha creat un nou projecte que, sota el títol “La Marató dels Espectacles”, vol recaptar fons per donar un impuls al talent artístic i creatiu a nivell audiovisual a les quatre comarques de l’Ebre.

L’objectiu principal del projecte és implicar a entitats, empreses i institucions a contribuir amb diverses participacions per recaptar fons per finançar, a través d’una convocatòria de concurs, els millors projectes de cinema, televisió, publicitat i ràdio del territori.

La Marató dels Espectacles ja ha donat el tret de sortida amb activitats que algunes entitats han organitzat per recaptar fons. I és que l’objectiu és donar visibilitat, també, a tota la part social implicada a través d’un programa televisiu que s’emetrà en directe el proper 2 de juny.

Com s’impliquen els tres sectors?

Les entitats participen al projecte organitzant activitats que destinen els beneficis a La Marató dels Espectacles. Totes aquelles que n’organitzin apareixeran al programa televisiu en forma de reportatge.

Les empreses i les institucions poden fer aportacions econòmiques directes i tindran un espai publicitari dins del programa televisiu.

I per últim, qualsevol persona que vulgui fer donatius a la causa podrà fer-ho a través del portal https://www.riberaproduccions.org/lamaratodelsespectacles o fent una transferència al compte corrent ES56 2100 0180 81 0200375408.

La Marató dels Espectacles a la tv i a la ràdio

El projecte es traslladarà en format televisiu i radiofònic el proper 2 de juny des de les 15h i fins les 21h fent, així, 6 hores de directe que s’emetran de manera simultània per diverses televisions i ràdios locals de les Terres de l’Ebre. Durant aquest decurs Marina Vallejo, Roger Font i Sandra Fortuño entrevistaran a diverses propostes audiovisuals, descobriran idees i connectaran en directe als diversos punts del territori on s’estiguin duent a terme activitats per La Marató dels Espectacles. Al programa també hi passaran grups, talents i propostes artístiques de l’Ebre.

Una cançó i una coreografia

Per fer arribar aquest projecte més enllà, Griselda Fornós serà l’encarregada de posar veu i composar una lletra nova a una cançó que acompanyarà La Marató dels Espectacles. Melodia que anirà molt lligada al sentit de tot plegat i que també es podrà ballar gràcies a una coreografia que està preparant l’Escola de Dansa Laura de Flix.

Les primeres activitats confirmades

L’empresa Volsant sortejarà un vol amb paramotor. La discoteca Just-In oferirà una festa. El grup de Labors i Manualitats de la Fatarella oferirà un taller. Rogles Aventura organitza una piraguada. Lo Sirgador i Pili Cugat faran una visita musicada per l’Ebre. L’empresa Som Cuina i l’Estació Nàutica de la Ràpita organitzen una paellada i avancen la Festa de la Mar al 2 de juny. L’Associació del Poble Vell de Corbera d’Ebre està preparant un concurs d’instagram i el Restaurant les Dunes de Deltebre farà un sopar. I aquestes són només les primeres de moltes de les activitats que van començar el passat cap de setmana com la caminada de Figot Tour de Riba-roja d’Ebre.


33 vistas

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square