Vine a l’Ebre per Nadal, la proposta de Griselda Fornós per Ribera Produccions


Les Terres de l’Ebre tindran música pròpia aquest Nadal amb una melodia de la cantant barcelonina Griselda Fornós que proposa una versió amb ADN ebrenc de la famosa cançó “Something stupid” de Frank Sinatra.

Com ja és costum cada any, Ribera Produccions estrena cançó o videoclip a l’inici de la campanya de Nadal amb l’objectiu de felicitar les festes però sempre amb una doble lectura o amb doble objectiu. Si l’any passat va ser per promocionar el programa d’èxit com va ser l’Ebre Night Show amb el so i la veu del grup Pele McLeod, enguany serà per promocionar el turisme i els atractius de les Terres de l’Ebre durant el Nadal. Roger Font, director i president de Ribera Produccions, explicava que “enguany era necessari crear un producte perquè tothom, sense excepció, se sentís identificat. I quina millor manera de fer-ho que demanant a la dolça veu de Griselda Fornós, que versionés una cançó tan coneguda com la de Frank Sinatra. L’objectiu és doble però enguany tenim molt clara la prioritat: hem de creure en un projecte de territori per créixer junts i granets com aquests contribueixen a fer arribar l’existència i l’essència de l’Ebre molt lluny.

La cançó s’estrena acompanyada d’un videoclip que mostra part del territori que queda també reflex a la lletra de la cançó. La lletra no ha estat tan sols escrita amb l’objectiu de promocionar els pobles sinó la riquesa dels productes fets aquí com la mel i l’arròs. I tot sense perdre l’essència del Nadal i per atreure a la gent i als turistes a venir a l’Ebre. També per animar a tornar a casa per Nadal a tots aquells que treballen fora.

Griselda Fornós, la veu ideal per una cançó dolça i afectuosa

La cantant barcelonina Griselda Fornós ha estat l’encarregada d’escriure la lletra de la versió i també de cantar-la i no ha estat per qualsevol cosa. Ribera Produccions l’ha triat perquè era necessari una veu dolça i clara que a la vegada transmetés confiança i afecte. Després de tots els projectes als que ha participat la cantant amb la productora, estava més que clar que l’havien de triar a ella. Griselda Fornós (Barcelona 1966) ja va participar a la quarta gala dels premis de Ribera Produccions ara fa dos anys amb la versió de diverses cançons. També va participar al programa Ebre Night Show. Per la seva trajectòria se la coneix per composar cançons com “El meu regal” o “Recorda’t d’abraçar-me” o també per encapçalar esdeveniments i festes majors o convencions amb les seves actuacions. . I la veritat és que ella està molt contenta de participar en aquest projecte: “Em sento molt orgullosa que en Roger m'ho hagi demanat i hagi confiat amb mi. Primer vaig tenir el dubte de si podria tirar-ho endavant, tenint en compte que el resultat havia de ser bonic, nadalenc i que representés a tot el territori. Finalment i amb l'ajuda tècnica del Josep Llobell, el treball ha agafat forma i desitjo que us agradi per que està fet amb molta estimació.” A més, tot i ser de la capital catalana, la cantant té vincles al territori doncs els seus avis paterns són del Perelló i des de ben petita que visita aquest municipi i també molts altres del territori.


16 vistas

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square