Ribera Produccions enregistra un anunci amb Eduard Punset per la Festa del Tren


El prestigiós comunicador científic Eduard Punset és el protagonista, junt amb els membres del grup de teatre “L’Estació”, de l’espot publicitari que ha confeccionat Ribera Produccions per al Museu del Ferrocarril a Móra la Nova. El rodatge va tenir lloc durant el mes de juny i ara veu la llum en l’inici de la campanya de promoció de la Festa del Tren 2018, la qual tindrà lloc el cap de setmana del 6 i 7 d’octubre. En breu es presentarà el programa que, com l’any passat, vindrà ple d’activitats adreçades a tot tipus de públic i, en especial, a les famílies que disposaran d’una oportunitat per gaudir del món del ferrocarril des d’una perspectiva diferent.

Eduard Punset és advocat, economista i divulgador científic. Gran coneixedor del patrimoni industrial, ha volgut col·laborar amb el Museu del Ferrocarril a Móra la Nova per donar a conèixer la Festa del Tren i les instal·lacions de l’equipament. A l’espot apareix acompanyat dels membres del grup local de teatre “L’Estació” que també són els responsables de la visita teatralitzada que es representa al Museu en diverses ocasions al llarg de l’any, “Un passegi per l’estació”, i que en aquesta edició de la Festa del Tren es representarà per primer cop en la seva versió final íntegra. El darrer ingredient d’aquesta col·laboració ha estat Ribera Produccions, encarregada de totes les fases de producció de l’espot.

Des del Museu del Ferrocarril a Móra la Nova es confia en què aquesta campanya ajudi a donar a conèixer la Festa del Tren i que contribueixi a consolidar la gran participació amb que van comptar les activitats en l’edició de l’any passat.

L’espot publicitari es pot descarregar del canal de Youtube de Ribera Produccions, així com de la pàgina Facebook www.facebook.com/appfi.

Algunes imatges del rodatge durant el mes de juny a l'Enclavament i el Museu del Ferrocarril de Móra la Nova.

#TerresdelEbre #festadeltren #eduardpunset #EduardPuntsert #FerrocarrilMóralaNova #Anunci #Festa #Tren #RENFE #RiberaProduccions #RiberadEbre #RàdioMóralaNova #turismeriberadebre

55 vistas

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square