"EL CIUTADÀ", un programa de la gent per preguntar als polítics del territori


Ribera Produccions està a punt de començar un nou projecte audiovisual després de l'èxit sense precedents de l'Ebre Night Show. El nou programa, lluny del format late night, està previst que comenci en els propers mesos i serà sota el títol "El Ciutadà". Aquest cop, però, no en emissió a cap televisió, sinó que per internet, i per ràdio i obert a la gent a peu de carrer. Serà un programa d'entrevistes als representants polítics del territori però, tot i que si que hi haurà el paper de la conductora/periodista, seran els ciutadans que mostraran les seves inquietuds als entrevistats. Els mateixos veïns de les Terres de l'Ebre seran convidats a seure al nou plató on es desenvoluparà el format i on podran traslladar una pregunta al seu alcalde, alcaldessa, regidor, regidora, president o presidenta del Consell Comarcal i fins i tot als delegats territorials del govern a les Terres de l'Ebre. Un programa on també hi tindrà participació la gent des de casa que podrà enviar preguntes a través de correu electrònic o xarxes socials.

De moment Ribera Produccions obre el seu correu electrònic (riberaproduccions@gmail.com) per rebre peticions de les persones que vulguin venir de públic a fer preguntes. Se n'acceptaran 6 per programa. Per tant, si sou dels que us agradaria venir, només fa falta escriure un correu indicant nom, cognom, poble, edat i polític al que traslladar la qüestió i ben aviat l'equip de producció es posarà en contacte amb vosaltres.

#RiberaProduccions #RàdioMóralaNova #ElCiutadà #NouprogramadeTV #Televisió #Ràdio #Ebre #TerresdelEbre

35 vistas

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square