Ribera Produccions es prepara per l'emissió HD


A finals de l'any Ribera Produccions ha donat llum verda als seus pressupostos de l'exercici del 2018 que contemplen diverses inversions amb el suport de diverses empreses del territori.

De cara a l'any nou la productora te entre mans diversos projectes entre els quals continuen les emissions de diversos programes de televisió per antena i per cable. La tecnologia i les resolucions de les pantalles dels espectadors van avançant d'una forma frenètica, per aquest motiu Ribera Produccions contempla en els pressupostos diversos canvis que podrien efecutar-se durant el 2018. A partir del febrer tots els programes d'aquesta productora, siguin en directe o gravats, podran veure's amb una resolució de fins a 1080 pixels que permetrà contemplar una visió molt nítida del contingut que ofereixen els diversos programes televisius. Si tot va bé, serà a finals d'any quan també podran oferir-se continguts amb 4K a través de les xarxes socials i dels dispositius.

Els canvis que s'apliquen suposaran la renovació de part de la realització i de les càmeres. A la vegada, també s'aplicaran canvis en el decorat d'un dels programes i un altre n'estrenarà de nous.


14 vistas

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square