Tot a punt per l’obertura de la 8ª exposició del Pessebre dels Pensaments


El pessebrista Ivan Escoda ho te tot apunt per obrir la que serà la 8ª edició del Pessebre dels Pensaments, una exposició monumental amb 50 metres quadrats d’elements que conformen tots els diorames més tradicionals de l’època.

Enguany s’hi presenten moltes novetats entre les quals destaquen la separació amb dues sales de tot el recorregut. A la primera sala els visitants poden trobar-hi elements com diorames solts, la taula i la maqueta del programa “El Taller de l’Ivan” que s’ha emès aquesta temporada de Nadal a Canal Terres de l’Ebre i una televisió amb el vídeo corporatiu d’aquest pessebre on s’hi pot veure la relació d’activitats i es pot escoltar la cançó d’enguany feta, composada i interpretada pel grup Pele MacLeod. A la segona sala hi ha l’exposició en si: cinquanta metres quadrats amb taules que conformen el Pessebre dels Pensaments, el més famós de la vila durant els darrers anys.

L’exposició no és tan sols un pessebre sinó que també hi ha concursos i sorteigs. Només pel sol fet d’assistir-hi els visitants entren al sorteig de diversos lots de productes de quilòmetre zero, sorteigs de visites turístiques o àpats a diversos restaurants de les Terres de l’Ebre i molt més. Els nens també tenen cabuda als concursos a través del tradicional “Saps on som?” que consisteix en buscar figures als diversos diorames i dipositar la papereta amb una urna per entrar al sorteig d’altres productes.

Enguany també s’hi faran notar molt les activitats diverses. L’autor del Pessebre dels Pensaments, Ivan Escoda, ha preparat conta-contes per als nens i nenes que vagin a visitar-lo i també, pensant amb els adults, una degustació de vins gentilesa de l’Escola Agrària de Gandesa i que se farà durant diversos dies del desembre i del gener.

La vuitena exposició del Pessebre dels Pensaments podrà es podrà visitar del 8 de desembre fins al 7 de gener al Carrer Ventura Gassol Nº 5. Els dies feiners i dissabtes de 17.00h a 20.00h i el 17 de desembre i l’1 de gener de 16.00h a 20.00h.

Aquí el vídeo promoció de l'exposició.


22 vistas

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square