Naix Ebre Night Show, el primer late night a les Terres de l'Ebre


Les Terres de l’Ebre ja compten amb el primer late night a la televisió local de referència al territori. Dissabte passat Canal Terres de l’Ebre i Ebredigital.cat van estrenar de manera simultània el primer format d’entreteniment més divertit presentat per Roger Font, Marta Cot i Jose Mola.

A partir d’ara cada primer dissabte del més la televisió estrenarà un programa on la música i les proves als convidats sempre en són elements protagonistes mentre que també es complementa amb reportatges sobre les curiositats més ben amagades de les quatre comarques i descobrint totes les festes de nit que els ebrencs poden gaudir els caps de setmana. També en pren un paper molt important la realitat del plató que permet donar molt de joc alhora de crear proves o fer seccions des d’allí mateix. Al primer programa els espectadors van visualitzar un maquillatge de nit en directe i per al següent, que s’estrenarà el proper 2 de desembre l’espai s’omplirà encara amb més continguts. Les novetats arribaran de cara al Nadal i als Reis on dos programes especials seran imprescindibles per incorporar un espai de cuina en directe o més proves i més diversió.

L’objectiu principal del format, que va tenir una gran repercussió a les xarxes socials i a les audiències televisives, és fer entreteniment i gaudir dels millors continguts amb bon acompanyament, ritme i diversió. Cada edició comptarà amb un convidat famós i se’n descobrirà alguna cosa més de la seva vida.

El programa pot recuperar-se a través d'internet fent clic aquí.


90 vistas

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square