Canal Terres de l’Ebre estrenarà dissabte 4 de novembre l’Ebre Night Show


Ebre Night Show serà un programa d’entreteniment “late night” que s’emetrà cada primer dissabte del mes des de les instal·lacions de Ribera Produccions ubicades a Móra la Nova. El programa durarà una hora i quart i, durant el decurs, hi haurà diverses seccions i proves divertides. També sorpreses i música en directe o representacions d’altres estils artístics.

El protagonisme del programa serà molt notori al plató on hi ha fins a cinc espais preparats per tot el que pugui venir. Tot i que el presentarà Roger Font, comptarà amb la copresentació dels responsables de les seccions que donaran vida al format (Marta Cot, Alba Garcia, Jose Cuadrado i Mònica Vizcarro). Cada programa, que serà mensual, es portarà a un convidat diferent al que se li plantejaran diferents reptes per fer més amè el ritme. El format comptarà amb una banda musical, encapçalada pel vocalista Pau Vizcarro, que acomiadarà el programa cada primer dissabte del mes.

Més seccions dins del programa seran reportatges. Mentre que el programa el co-dirigeix Anna Castellví i el presentador, compta amb un gran equip de professionals que estan al capdavant de diversos departaments. El departament tècnic on hi formen part Ivan Escoda, Paco Sanahuja, Iris Pasanau, Marilú Zarranz i Antonio Casadó.

El regidor de plató és Jaume Vives. El departament de protocol està format per dues persones que tutelen la responsabilitat dels bons modals durant la gravació del programa; Rosa Pere i Mercè Rodriguez son les responsables de protocol. Tot el plató ha estat possible gràcies al fuster Pere Joan Solé que ha desenvolupat una tasca pulcra i professional per convertir les instal·lacions amb un plató d’entreteniment d’allò més dinàmic. Ell, juntament amb Mariola Wakislova conformen la secció de logística.

A l’equip i formen part deu persones més que de manera voluntària aporten els seus coneixements.

S’estrenarà el 4 de novembre a les 22.00h a Canal Terres de l’Ebre i Ebredigital.cat

#RiberadEbre #EbreNightShow #CanalTerresdelEbre #Ebredigitalcat #Chesters #RiberaProduccions #PaudePonts

31 vistas

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square