Ebre Night Show, el nou 'late night' de Canal Terres de l'Ebre


Ribera Produccions produirà un nou format televisiu sense precedents a les Terres de l’Ebre

Ebre Night Show serà un programa d’entreteniment “late night” que s’emetrà en directe des de Móra la Nova, on s’ubica la seu oficial de la productora.

El programa durarà dues hores i, durant el decurs, hi haurà connexions en directe amb una delegació de Barcelona i l’altra d’Igualada, responsabilitzades per Griselda Fornos i Roger Argemí. A part, també hi haurà connexions en directe des de diferents punts de les Terres de l’Ebre a través de les quals es donaran a conèixer els esdeveniments transcendentals dels dissabtes a la nit.

El protagonisme del programa, però, serà molt més notori al plató on hi ha fins a cinc espais preparats per moltes seccions. El programa serà presentat a tres, dues noies i un noi i que comptarà sempre amb un convidat protagonista de la major part de les seccions del programa com les proves, l’entrevista, la tertúlia, la interacció amb el públic...

El plató està equipat de quatre càmeres i compta amb 6 espais: la taula de la tertúlia i entrevista, l’estrella com a porta d’entrada, l’escenari de la banda, un fons negre per entrevistes més íntimes, l’espai del públic i un altre plató més reduït que serà la opció comodí per al desenvolupament d’algunes de les proves.

El format comptarà amb una banda musical, encapçalada pel vocalista Pau Vizcarro, que acomiadarà les dues hores de directe cada primer dissabte del mes. Més seccions dins del programa seran reportatges i reptes o proves que es proposaran al convidat. El guionista i creatiu Jordi Rosa és el màxim responsable dels continguts d’interacció en directe dins el plató. Ell, juntament amb Vera Llombart, Jaume Vives i Ivan Escoda encapçalaran les direccions de departament dins del programa.

Un equip que compta amb professioans a tots els departaments

El programa comptarà amb un equip humà de més de 30 persones que faran possible que les nits del primer dissabte de mes els espectadors de Canal Terres de l’Ebre puguin gaudir de continguts entretinguts, divertits i dinàmics passant per proves, música, talents artístics, entrevistes del cor, tertúlies i moltes sorpreses més. Vera Llobmart i Roger Font dirigiran el programa que presentaran quatre presentadors: Berta Treig, Marta Cot, Alba Garcia i Roger Font.

Dins del format hi ha diversos departaments; el tècnic encapçalat per Ivan Escoda la regidoria de direcció de plató que portarà el director adjunt de Ribera Produccions, Jaume Vives. Els continguts del programa els responsabilitzarà Jordi Rosa, guionista de l’Escola de Cinema de Reus. També s’ha creat un departament de protocol, un de logística i un d’attrezzo on hi formaran part Pere Joan Solé, Mariola Wakislova, Iris Pasanau, Ana Castellví, Rosa Pere, Mercè Rodriguez, Dani Camacho, Pau Villa, Antonio Casadó i MarilúZarranz. A part també comptarà amb el servei de maquillatge de l’estètica 9 Estil i l’estilisme i perruqueria de Visage de Móra d’Ebre.

Pau Vizcarro i la seva banda ficaran veu i música al final del programa i acompanyaran durant el decurs. Roger Argemí i GriseldaFornos seran els delegats de les corresponsalies del programa a Barcelona i Igualada.

Tots els continguts i convidats del programa seran la incògnita de l’últim moment.

De moment només se'n pot avançar el logotip del programa, que ja compta amb pàgina de facebook.


259 vistas

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square