CANVIS: La nova imatge de Ribera Produccions


Amb el temps la teconologia evoluciona, i amb això, els formats digitals també. Ribera Produccions és una productora d'esdeveniments i audiovisuals fundada ara fa tres anys i amb l'afany de desenvolupar projectes relacionats amb la indústria audiovisual i treballar amb la creació d'espectacles. Tot i que aquests proposits cada any es consoliden d'una manera més ferma, està clar que a mesura que passa el temps, les xarxes socials i els continguts multimèdia prenen un pes molt important; tot això sumat a la celebració dels tres anys del naixement d'aquest projecte, l'equip ha decidit renovar i refrescar la imatge de la productora donant un toc més tecnològic, més fresc i més visual.

Roger Font, director general de Ribera Produccions: Sempre és bo innovar i sobretot quan es tracta d'adaptar-se a l'evolució del temps. Hem apostat per un disseny novedós i atractiu però que a la vegada ens permetrà desenvolupar els continguts digitals a través de la nostra nova plataforma www.riberaproduccions.com a través de la qual els nostres seguidors podran estar més al dia de tot el que fem.

Tots els canvis estan marcats per aquesta celebració però Ribera Produccions a posat a disposició un número de telèfon per trucades i WhatsApp amb la finalitat d'estar més a prop de tots els que vulguin fer propostes, enviar suggerències, opinions o vulguin desenvolupar el seu projecte a la ma d'un equip amb experiència.


26 vistas

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square