Acord amb Canal Terres de l'Ebre per emetre Lo Taller de l'Ivan


La productora Ribera Produccions, liderada per Roger Font i Jaume Vives tanquen un acord de col·laboració amb el director gerent de Canal Terres de l'Ebre, Josep Maria Arasa, per emetre el programa de construcció de diorames de pessebres que presentarà Ivan Escoda.

El programa s'emetrà a partir del novembre i durant 6 capítols (un per setmana), el presentador Ivan Escoda ensenyarà a l'audiència a construir a base d'elements de la natura i material a disposició de tothom un diorama amb tots els detalls per fer el tradicional pessebre d'allò més modern.


37 vistas

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square