QUÈ ÉS LA MARATÓ DELS ESPECTACLES?

La Marató dels Espectacles és un projecte que impulsa l’Associació Cultural Ribera Produccions amb l’objectiu d’impulsar projectes creatius a nivell audiovisual a les Terres de l’Ebre. Volem que la creativitat no quedi en un calaix per falta de finançament i és per això que volem ficar els recursos tècnics i humans necessaris per tirar endavant aquells projectes que ho mereixin. 

Com s'estructura?

El projecte es divideix en dues parts. La primera està dededicada a la implicació del comerç, les institucions i les entitats per poder tirar-ho endavant. Ja sigui en forma de donatius, d’aportacions o de la realització d’activitats, volem que els tres sectors s’impliquin en la causa perquè, d’aquesta manera, ens involucrem tots a que el projecte pugui arribar als seus objectius.

La segona part és un programa de televisió que es durà a terme el dia 7 de juny del 2020 des d’un plató que recollirà diverses entrevistes en directe durant 6 hores. També amb actuacions, espectacles i connexions en directe o bé reportatges, el programa divulgarà i donarà a conèixer amb marcador les xifres de recaptació i els objectius bàsics perquè els projectes que arribin després puguin tirar-se endavant. El programa s'emetrà per diverses televisions i ràdios locals de les Terres de l'Ebre, Tarragona, València i Aragó. 

© 2015 by Ribera Produccions | riberaproduccions@gmail.com  |  Av/ Lluís Companys Nº 17 i 68 de Móra la Nova i C/ Major Nº 130 | C/ Pere Quart Nº 15 1º 2ª de Flix

  • Facebook Basic Square